Електронний архів (інституційний репозитарій) ЛНУВМБ імені. С.З.Ґжицького

Автоматизація виробничих процесів : навчально-методичний посібник для студентів усіх форм навчання спеціальностей 181 «Харчові технології» та 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Інформація по репозитарію

Реєстрація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ціж, Б. Р.
dc.contributor.author Максисько, О. Р.
dc.date.accessioned 2023-05-01T12:03:18Z
dc.date.available 2023-05-01T12:03:18Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Львів uk_UA
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/177
dc.description.abstract Прискорення науково-технічного прогресу у всіх галузях промисловості, в тому числі у харчовій індустрії, в основному визначається впровадженням найновіших і найдосконаліших способів переробки сировини (матеріалів). При цьому необхідність широкого впровадження автоматизації технологічних процесів та машин в галузі харчової промисловості стимулюється не тільки збільшенням об’єму виробництва, але й необхідністю суттєвого підвищення якості продукції. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject автоматизація виробництва uk_UA
dc.title Автоматизація виробничих процесів : навчально-методичний посібник для студентів усіх форм навчання спеціальностей 181 «Харчові технології» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу