Електронний архів (інституційний репозитарій) ЛНУВМБ імені. С.З.Ґжицького

Методичні рекомендації для проведення лабораторно-практичного заняття на тему: "Розробка інструкцій з охорони праці різних посад працівників і головних спеціалістів на м'ясопереробних і молокопереробних підприємствах". "Охорона праці в галузі" для магістрів зі спеціальності 181 "Харчові технології"

Інформація по репозитарію

Реєстрація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ярошович, І. Г.
dc.contributor.author Чайковський, Б. П.
dc.contributor.author Микичак, Б. М.
dc.contributor.author Ярошович, Т. С.
dc.date.accessioned 2023-05-11T09:45:45Z
dc.date.available 2023-05-11T09:45:45Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Львів uk_UA
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/253
dc.description.abstract Методичні рекомендації розроблені на основі нової редакції Положення "Про розробку інструкцій з охорони праці" за № 526 від 30.03.2017р. і встановлюють вимоги до змісту, побудови і викладу інструкції з охорони праці, що діють в межах м'ясопереробних і молокопереробних підприємств, (далі- Положення № 526). А також в методичних рекомендаціях показано вимоги Положення про розробку інструкцій з охорони праці зі змінами, внесеними наказом Міністерства соціальної політики України від 26.05.2020 року до Положення № 526 при складанні інструкцій про запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. У методичних рекомендаціях ми пропонуємо Вам ознайомитися із структурою складання інструкції з охорони праці на м'ясопереробних і молокопереробних підприємствах, згідно Положення № 526. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject охорона праці uk_UA
dc.subject мясопереробна промисловість uk_UA
dc.subject молокопереробна промисловість uk_UA
dc.title Методичні рекомендації для проведення лабораторно-практичного заняття на тему: "Розробка інструкцій з охорони праці різних посад працівників і головних спеціалістів на м'ясопереробних і молокопереробних підприємствах". "Охорона праці в галузі" для магістрів зі спеціальності 181 "Харчові технології" uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу