Електронний архів (інституційний репозитарій) ЛНУВМБ імені. С.З.Ґжицького

Методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних занять студентами із спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Зоофізіотерапія»

Інформація по репозитарію

Реєстрація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Паскевич, Г. А.
dc.contributor.author Петришак, О. Й.
dc.contributor.author Фіялович, Л. М.
dc.contributor.author Барило, Б. С.
dc.contributor.author Луник, Ю. М.
dc.date.accessioned 2023-05-31T07:33:48Z
dc.date.available 2023-05-31T07:33:48Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Львів uk_UA
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/373
dc.description.abstract Птахопереробна промисловість – одна із основних галузей харчової промисловості, яка постачає населенню цінні продукти харчування. Забезпечення населення продуктами харчування є першочерговим завданням соціального розвитку України. При вирішенні даного завдання велике значення надається виробництву м’яса і яєць, які характеризуються високою поживністю, відмінними дієтичними і смаковими якостями. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького uk_UA
dc.subject переробка птиці uk_UA
dc.subject переробка яєць uk_UA
dc.title Методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних занять студентами із спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Зоофізіотерапія» uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу