Технологія нетрадиційних об’єктів рибництва : конспект лекц. - Сенечин, В. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2020)
Важлива роль у функціонуванні рибного господарства України, його розвитку, та пошуку нетрадиційних підходів у його веденні, спрямованих на підвищення продуктивності, ефективності та прибутковості виробництва, належить впровадженню ресурсозаощаджуючих технологій з істотним підвищенням ефективності використання природних біологічних ресурсів водойм за застосування оптимальної полікультури риб, вирощуваних в умовах обмеженої забезпеченості господарств концентрованими кормами.
Keywords: рибництво