Промоція в діяльності туристичного підприємства (на прикладі ТзОВ Бюро подорожей «Румбамбар» : кваліф.роб. ... бакалавра - Баран (Шемечко), О. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
У роботі розглядаються теоретичні та практичні аспекти промоційної діяльності туристичних підприємств в умовах зростаючої конкуренції та цифрової трансформації ринку. Метою дослідження є визначення ефективних підходів до реалізації промоційних стратегій та розробка практичних рекомендацій щодо їх вдосконалення. У першому розділі висвітлено сутність промоції в туризмі, її функції, цілі, а також проаналізовано основні інструменти. Другий розділ містить аналіз промоційної діяльності конкретного туристичного підприємства, оцінку її ефективності, SWOT-аналіз та виявлення проблемних аспектів запропоновано шляхи вдосконалення промоційної стратегії, Результати дослідження можуть бути використані в практиці туристичних компаній, а також у процесі підготовки фахівців у сфері туризму та маркетингу.
Keywords: туризм, маркетинг, промоція, комунікація, інструменти, стратегія