Особливості правового регулювання кредитних відносин в умовах воєнного стану - Коверко, Ю. А. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Із початком повномасштабної війни в Україні спостерігаються такі негативні явища, як підвищення рівня безробіття, зниження рівня доходів та погіршення матеріального становища населення. У свою чергу зниження платоспроможності населення не дозволяє вчасно виконувати зобов'язання перед кредиторами. У зв’язку з цим Верховна Рада України разом із Національним банком України внесли корективи у правове регулювання сфери кредитних відносин.
Keywords: кредитні відносини у воєнний стан