Державна політика гуманітарної безпеки у контексті становлення громадянського суспільства в Україні - Парубчак, І. О.; Радух, Н. Б.; Гринишин, Г. М.; Матвеєва, М. П.; Харечко, Д. О.; Демидко, Д. Л. (Олді+, 2022)
У навчальному посібнику розглянуто теоретичні аспекти формування державної гуманітарної політики національної безпеки у контексті становлення громадянського суспільства в Україні. Розкрито сутність державної гуманітарної політики національної безпеки з позиції науки публічного управління та міждисциплінарних підходів, визначено роль громадської безпеки та впливу зовнішньополітичних викликів і глобалізаційних факторів на становлення громадянського суспільства при формуванні та реалізації державної політики гуманітарної безпеки через модель комунікації з громадянським суспільством в Україні.
навч. посіб.
Keywords: державна гуманітарна політика