Методичні рекомендації для вивчення дисципліни «Мікроекономіка» (для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент») - Вислободська, Г. П.; Бричка, Б. Б. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
Мета навчальної дисципліни - сформувати у студентів знання про поведінку економічних суб’єктів за ринкових умов, озброїти їх універсальним інструментом ухвалення оптимальних господарських рішень за обмежених засобів.
Keywords: макроекономіка