Метеорологія і кліматологія : навч. посіб. - Литвин, Н. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2021)
Метою дисципліни «Метеорологія і кліматологія» є формування у студентів спеціальності 101 «Екологія» систематичних знань щодо складу і будови атмосфери, способів опису стану атмосфери, фізичних процесів, що протікають у ній, закономірностей формування погоди і клімату, та їх впливу на стан довкілля.
Keywords: метеорологія; кліматологія