Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Біотехнологія” : метод. вказ. - Буцяк, В. І.; Кіт, Н. П. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Мета робочого зошита – практичне засвоєння студентами загальних принципів сучасних біотехнологічних методів, які використовуються у наукових і виробничих лабораторіях та промислових підприємствах. Для студентів денної та заочної форм навчання за освітньою програмою “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
Keywords: біотехнологія