Animal physiology. Manual - Коломієць, І. А.; Ковальчук, І. І. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
В навчальному посібнику представлені основні розділи фізіології тварин, структуровані до лекційного матеріалу, адаптовані для іноземних студентів відповідно до навчальної дисципліни «Фізіологія тварин» для студентів спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Посібник буде корисним також для іноземних здобувачів медичних та біологічних спеціальностей.
Keywords: фізіологія тварин