Управління конкурентоспроможністю підприємства: освітня програма «Менеджмент» : метод. рек. і завд. для виконання індивідуальних завдань здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання зі спеціальності 073 “Менеджмент” - Колодійчук, В. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2021)
Метою вивчення дисципліни є формування у майбутніх менеджерів сучасного управлінського мислення та системи спеціальних знань у галузі аграрного менеджменту, розуміння концептуальних основ системного управління організаціями; набуття умінь аналізу внутрішнього та зовнішнього середовища, прийняття адекватних управлінських рішень, що сприяють конкуренто-спроможності підприємства.
Keywords: менеджмент