Контрольна відгодівля свиней : метод. рек. - Луник, Ю. М.; Періг, Д. П.; Фіялович, Л. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Контрольна відгодівля свиней є основним методом оцінки племінних кнурів і свиноматок для виявлення кращих із них за відгодівельними і м'ясними якостями нащадків.
Keywords: свині; годівля свиней