Особливості патоморфологічної діагностики мастоцитом у собак - Івашків, Б. Б.; Мисак, А. Р. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
Мастоцитома є однією із найбільш поширених (7-21%) і водночас маловивчених онкологічних захворювань шкіри у собак.
Keywords: мастоцитома у собак