Конституційне право України : метод.реком. - Уклад. : Мелех, Б. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2022)
В посібнику розглянуто рекомендації для виконання практичних робіт та самостійного вивчення дисципліни студентам ОС «Бакалавр» спеціальності 081 «Право»
Keywords: конституційне право, конституційно-правові відносини, громадянство, територіальна організація влади