Методика проведення занять з фізкультурно‐спортивної реабілітації ветеранів війни з інвалідністю засобами жиму штанги лежачи : ст. - Олешко, В. Г.; Деха, Н. М.; Мартин, В. Д. (Національний університет фізичного виховання і спорту України ; Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Сьогодні під час проведення широкомасштабної війни України проти рашистських фашистів багато ветеранів війни повертаються додому з травмами чи ушкодженнями, що обмежує повсякденне функціонування їх ланок тіла та тулуба. Всі вони потребують фізкультурно‐спортивної та психологічної реабілітації для повноцінної життєдіяльності та праці в мирний час
Keywords: фізична культура і спорт; реабілітація ветеранів