Електротехніка з основами електроніки : метоз. вказ. для самост. роб. - Розроб. : Ціж, Б. Р.; Максисько, О. Р. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2020)
В даних методичних вказівках детально висвітлений теорети-чний і практичний матеріал за цими темами.
Keywords: електротехніка; електроніка