Методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи студентів із дисципліни «Макроекономіка» для студентів напрямів підготовки 075 «Маркетинг», 051 «Економіка», 073 «Менеджмент» - Гримак, О. Я.; Бричка, Б. Б. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
У методичних рекомендаціях вміщено перелік тем для практичних занять, ключові терміни, перелік питань для самоконтролю, перелік тем можливих рефератів та фіксованих виступів.
Keywords: макроекономіка