Біобезпека і біозахист : навч.-метод. посіб. - Вороняк, В. В.; Гутий, Б. В.; Сачук, Р. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Навчально-методичний посібник з дисципліни «Біобезпека і біозахист», розроблений для здобувачів вищої освіти з галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», містить основні положення організації навчального процесу при її вивченні, матеріал для проведення лабораторних занять з тестовими питаннями поточного контролю знань.
Keywords: біобезпека; біозахист