Методичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» : метод.вказ. - Уклад. : Цісарик, О. Й.; Уклад. : Наговська, В. О.; Уклад. : Михайлицька, О. Р.; Уклад. : Сливка, Н. Б.; Уклад. : Скульська, І. В.; Уклад. : Білик, О. Я.; Уклад. : Мусій, Л. Я.; Уклад. : Сливка, І. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Практична підготовка на виробництві є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців молочної галузі харчової промисловості. Відповідно до навчального плану підготовки магістрів спеціальності G13 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» виробнича практика проводиться на першому році у другому семестрі навчання та триває 4 тижні. Основним навчально-методичним документом, що забезпечує комплексний підхід до організації, системності, безперервності та послідовності навчання здобувачів, є робоча програма виробничої практики. Практика проводиться на підприємствах молочної промисловості згідно попередньо укладених договорів визначеної форми.
Keywords: виробнича практика, робоча програма, практика, харчові технології