Науковий вісник Львівського національного універ- ситету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: Харчові технології. 2022. T. 24, № 97 - (:unkn) unknown (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Серія: Харчові технології входить до “Переліку наукових фахових видань України” (категорія Б), в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук у галузі технічних наук (остання перереєст-рація згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1301 від 15 жовтня 2019 р.).
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2022. Т. 24, № 27
Keywords: харчові технології та інженерія; харчові виробництва