Патоморфологія різних типів саркоїду коней : дис. ... д-ра філос. галузі знань 21 – «Ветеринарія», за спеціальністю 211 – «Ветеринарна медицина» - Портенко, М. П. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2023)
Дисертаційна робота присвячена вивченню клінічних проявів та патоморфологічній верифікації різних анатомічних типів саркоїду коней, починаючи від невеликих поодиноких уражень до множинних агресивних фібробластичних пухлин, які реєстрували у тварин із приватних господарств та конюшень Львівської, Тернопільської, Рівненської та Івано-Франківської областей України впродовж 2019–2023 років
Keywords: саркоїд коней; коні