Дерегуляційні процеси в Україні в період воєнного стану - Кульгавець, Х. Ю. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Повномасштабна російська агресія на території України, відтак – запровадження воєнного стану створили нові виклики у діяльності українського бізнесу.
Keywords: Дерегуляційні процеси в Україні; воєнний стан