Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Сільськогосподарські науки. 2024. Т. 26, № 100 - (:unkn) unknown (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Розведення та селекція тварин, годівля тварин і технологія кормів, технологія виробництва продуктів тваринництва, екологія, біологія, землеробство, рослинництво, ґрунтознавство.
Keywords: сільськогосподарські науки