Патоморфологія і деякі аспекти патогенезу інфекційного перитоніту котів : дис. ... д-ра філос.за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» - Халанія, М. Р. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2020)
У дисертації наведені результати патолого-анатомічних, гістологічних та гістохімічних досліджень органів і тканин спонтанно хворих котів віком від 3 місяців до 7 років, що загинули від інфекційного перитоніту.
Keywords: перитоніт котів; інфекційний перитоніт; коти