Годівля спортивних, домашніх та диких тварин : метод. вказів. - Петришак, Р. А.; Семчук, І. Я.; Наумюк, О. С. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Дисципліна "Годівля спортивних, домашніх і диких тварин" є складовою частиною спеціальної технології виробництва та переробки продукції тваринництва і рослинництва та ґрунтується на глибоких знаннях фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплінах.
Keywords: годівля спортивних тварин; годівля домашніх тварин; годівля диких тварин