English for business purposes : навчально-методичний посібник з курсу ділової англійської мови - Ваврін, Н. П.; Подоляк, М. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Навчальний посібник для читання і перекладу оригінальної літератури англійською мовою в галузі маркетингу/менеджменту та розвитку навичок усного мовлення. Посібник складається з 13 блоків, кожен з яких містить спеціальні тексти, діалоги, вправи, які спрямовані на активізацію моделей перекладу лексичних та граматичних особливостей текстів.
Навчальнo-методичний посібник з курсу ділової англійської мови для студентів і магістрів факультету економіки та менеджменту
Keywords: англійська мова професійна