Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького. Серія : Харчові технології. 1924. Т. 26, № 102 - (:unkn) unknown (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2024)
Журнал представлено у міжнародних наукометричних базах даних, репозитаріях та пошукових системах: Index Copernicus International, Bielefeld Academic Search Engine (BASE), Directory of open access scholarly resources (ROAD), Directory of Open Access Journals (DOAJ), Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Scientific & Scholarly Research Database (Scilit), Dimensions, Open Ukrainian Citation Index (OUCI), Google Scholar, Crossref, Електронний репозитарій Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Keywords: харчові технології