Методичні рекомендації для семінарських занять з дисципліни «Історія економіки та економічної думки» (для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка») - Вислободська, Г. П. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Формування у студентів системи знань про сутність, характерні риси, законність, різноманітність форм прояву господарства країн світу та розвиток економічної думки в історичному минулому і сприяти становленню сучасного світогляду в студентів, розвитку їх як професіоналів з глибоким розумінням соціально культурної та економічної ситуації, сучасних напрямів розвитку економічної думки.
Keywords: історія економіки; економіка