Бонітування великої рогатої худоби молочних і молочно-м’ясних порід : метод. рек. - Голуб, О. М.; Шаловило, С. Г.; Гордійчук, Н. М.; Дутка, В. Р.; Бойко, А. О. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2019)
Оцінка племінних і продуктивних якостей тварин є основою селекційно-племінної роботи при удосконаленні порід, типів молочної і молочно-м'ясної худоби. Враховуючи те, що бонітування тварин проводять не тільки у племінних, але й у всіх товарних стадах, кожний спеціаліст у галузі тваринництва повинен володіти практичними навиками організації і технічними прийомами її проведення.
Keywords: бонітування ВРХ