Методичні рекомендації з підготовки кваліфікаційної роботи магістра з фізичної культури та спорту : метод. рек. - Олешко, В. Г.; Мартин, В. Д. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
У методичних матеріалах узагальнено вимоги до виконання науково-дослідної роботи студентів у закладі вищої освіти, подаються рекомендації з методології написання кваліфікаційної роботи магістрів, що базуються на державних стандартах та вимогах до дисертаційних досліджень. Видання рекомендовано для здобувачів вищої освіти, які навчаються на другому (магістерському) рівні за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт».
Keywords: фізична культура і спорт