Хімія Збірник завдань із загальної, неорганічної та основ аналітичної хімії. Ч. 3 : Основи аналітичної хімії : посіб. - Ваврисевич, Я. С.; Мотько, Н. Р.; Уйгелій, Г. Ю. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2021)
У цій третій частині студентам запропоновано коротку інформацію з основ аналітичної хімії – якісного та кількісного аналізу. Вона присвячена якісному аналізу, приведена класифікація катіонів за аміачно-фосфатним методом, наведені характерні реакції окремих катіонів та аніонів.
Keywords: аналітична хімія