Маслянко Роман Петрович (до 90-річчя від дня народження) : біобібліографічний покажчик - Захарчишин, М. А.; Пилипчак, Г. С. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2018)
Покажчик присвячений відомому українському вченому, професору, доктору біологічних наук Роману Петровичу Маслянку. Знайомить з життям, науково-дослідною та науково-педагогічною діяльністю, з науковим доробком вченого в галузі імунології тварин, а саме: монографії, наукові статті, доповіді та виступи на міжнародних наукових конференціях, симпозіумах. Покажчик укладений до 90-річчя від дня народження професора Маслянка Р. П.
Keywords: біобібліографічний покажчик; Маслянко Роман Петрович