Технологія виробництва продукції птахівництва : метод. вказ. - Кирилів, Я. І.; Паскевич, Г. А.; Барило, Б. С.; Фіялович, Л. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Викладено основні положення птахівництва і технології виробництва яєць і м’яса птиці. Висвітлені питання методів оцінки екстер’єру с.-г. птиці, обліку яєчної і м’ясної продуктивності, організації і техніку ведення племінної роботи з птицею різних видів і напрямків продуктивності, бонітування, складання раціонів годівлі с.-г. птиці, оцінки якості інкубаційних яєць, технологічним розрахункам виробництва продукції птахівництва.
Keywords: птахівництво; технологія виробництва м’яса птиці; технологія виробництва яєць; продукція страусівництва