Біобезпека, біозахист і біоетика - Вороняк, В. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2022)
У посібнику наведені сучасні дані з питань біобезпеки, біозахисту і біоетики у медико-біологічній і ветеринарній галузі. Значна увага приділена особливостям практичної діяльності працівників лабораторій з урахуванням вимог біобезпеки і біозахисту.
Навчальний посібник для здобувачів другого рівня вищої освіти (магістр), спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»
Keywords: біологічна етика; екологічна етика; біозахист; біобезпека