Методичні рекомендації по виконанню курсових робіт : метод. рек. - Параняк, Р. П.; Колішицький, З. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2021)
Виконання курсової роботи з предмету екобезпека продовольчої сировини і харчових продуктів є одним з важливих елементів навчання і підготовки спеціалістів.
Keywords: курсова робота