Tests for Technological Specialists - Бінкевич, О. М.; Дзюбинська, Х. А. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2017)
англійська мова для технологів
Keywords: англійська мова; англійська мова професійна; англійська мова для технологів