Технологія харчових добавок та біоактивних речовин : метод. вказів. - уклад. : Буцяк, В. І.; Слободян, С. О. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Розвиток харчової індустрії, сучасний рівень наукових досліджень, зростання обсягів виробництва продуктів харчування і розширення їх асортименту сприяють динамічному розвитку продовольчого ринку країни й визначають все більш широке використання харчових добавок в технології харчових продуктів.
Keywords: харчовІ добавоки; біоактивні добавки