Технології полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості : навч. посіб. для студентів спеціальності 181 «Харчові технології». - Гачак, Ю. Р.; Ваврисевич, Я. С.; Михайлицька, О. Р. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2018)
У навчальному посібнику детально розглянуто актуальні питання харчової галузі, а саме – технології полісахаридів та їх застосування. Посібник присвячено практичним аспектам виготовлення полісахаридів – целюлози, декстринів, харчових волокон, глікогену, гепарину, крохмалю, пектину, інуліну, камедей та хітину. Навчальний посібник містить рисунки, таблиці, схеми технологічних процесів виробництва полісахаридів.
Keywords: полісахариди; застосування полісахаридів