Клінічні та лабораторні методи діагностики отруєнь - Слівінська, Л. Г.; Демидюк, С. К.; Щербатий, А. Р.; Лукащук, Б. О.; Зінко, Г. О.; Драчук, А. О.; Личук, М. Г.; Федорович, В. Л.; Рій, М. Б.; Жуковський, І. К.; Федорович, Н. М.; Дунець, В. Ю.; et al. (My University, 2019)
Методична розробка спрямована для надання методичної допомоги викладачам і студентам під час вивчення дисципліни “Спеціальна пропедевтика, терапія і профілактика внутрішніх хвороб тварин” та проведення лабораторного заняття. У кінці заняття наведені питання для самоконтролю знань та завдання для самостійної роботи.
методична розробка до лабораторного заняття з дисципліни “Спеціальна пропедевтика, терапія і профілактика внутрішніх хвороб тварин”
Keywords: лабораторні методи діагностики отруєнь; отруєння у тварин; лікування отруєнь у тварин