Патоморфологія інфекційних захворювань тварин : навч.-метод. посібник. Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза - Жила, М. І.; Коцюмбас, Г. І.; Шкіль, М. І.; Хміль, Є. П. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
У навчально-методичному посібнику розглядаються етіологія, патогенез, закономірності розвитку та патологоанатомічні зміни за інфекційних хвороб різних видів тварин та птиці. Подаються макроскопічні і мікроскопічні патологоанатомічні зміни за бактеріальних, вірусних та грибкових захворювань із представленням макропрепаратів та гістопрепаратів, що створює базисну основу для більш детального розуміння та аналізу патологічних процесів, які виникають за інфекційних хвороб.
Keywords: інфекційні хвороби патоморфологія; патоморфологія інфекційних хвороб; інфекційні хвороби тварин