Удосконалення технології варених ковбас підвищеної харчової цінності : кваліф. роб. ... магістра - Горбань, Р. П. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
В даній роботі досліджувалася розробка технології варених ковбасних виробів з м’яса буйвола із застосуванням рослинних добавок для розширення асортименту м’ясних продуктів підвищеної харчової і біологічної цінностей.
Keywords: варені ковбаси, рослинні добавки, м"ясо буйвола, терміни зберігання