Ветеринарна протозологія : навч. посіб. - Юськів, І. Д. (Каменяр, 1997)
Посібник містить сучасні відомості про класифікацію, морфологію і ультраструктуру найпростіших, локалізацію, епізоотологію, клінічні ознаки, методи лабораторної діагностики, патолого-анатомічні зміни і лікування. Подані ілюстрації полегшують засвоєння матеріалу. Посібник призначений для здобувачів вищої освіти ветеринарних навчальних закладів та спеціалістів ветеринарної медицини.
Keywords: протозоологія