Економіка сумісного користування та її вплив на розвиток індустрії гостинності : кваліф. роб. бакалавра - Гаврилів, Р. Ю. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
У роботі розглянуто зміст економіки сумісного користування та фактори впливу. Визначено зв’язок економіки сумісного користування та неформальної економіки в індустрії гостинності. Узагальнено сучасні світові тенденції економіки сумісного користування. Визначено вплив економіки сумісного користування на сектор проживання, сектор харчування, транспортний сектор. Досліджено зарубіжну практику зниження впливу екноміки сумісного користування на формування неформальної економіки індустрії гостинності.
Keywords: економіка сумісного користування, неформальна економіка, індустрія гостинності