Тематична самостійна робота з дисципліни «Анатомія людини» для здобувачів першого другого магістерського рівня зі спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» - Федорович, В. С.; Демус, Н. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Анатомія являє собою частину біології і вивчає закономірності будови організму людини у зв’язку з його функцією, еволюцією і умовами життя. Метою дисципліни є підготовка фахівців, які володіють значним об’ємом теоретичних і практичних знань щодо структурно-функціональних особливостей будови організму людини, його органів та систем як неперервного цілого, пов’язаного із зовнішнім середовищем, а також формування знань будови організму у філогенетичному та онтогенетичному напрямках.
Keywords: анатомія людини