Щербатий Зеновій Євгенович (до 70-річчя від дня народження) [Електронний ресурс] : біобібліогр. покажч. - Пилипчак, Г. С.; Захарчишин, М. А. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Покажчик присвячений видатному професору, доктору сільськогосподарських наук З. Є. Щербатому: знайомить з життям, професійною діяльністю на науково-дослідницькій та науково-педагогічній ниві, а також з науковим доробком вченого в галузі генетики та розведення сільськогосподарських тварин. Видання відображає монографії, наукові статті, доповіді та виступи на міжнародних наукових конференціях. Покажчик створений до 70-річчя від дня народження професора Щербатого Зеновія Євгеновича.
Keywords: Щербатий Зеновій Євгенович; вчені університету