Методичні вказівки для проведення навчальної практики з дисципліни «Патологічна морфологія та розтин» (повна програма навчання) : метод. реком. - Уклад. : Коцюмбас, Г. І.; Уклад. : Хміль, Є. П.; Уклад. : Шкіль, М. І.; Уклад. : Лемішевський, В. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
У даних методичних вказівках поданий план проведення навчальної практики з курсу «Патологічна морфологія та розтин» (повна програма навчання), описані основні методи проведення патологоанатомічного розтину трупів тварин і птиці, а також відбір матеріалу для лабораторного і гістологічного досліджень.
Keywords: розтин, утилізація, методи розтину, патологічний матеріал, охорона праці