Влізло Василь Васильович (до 65-річчя від дня народження) : біобібліогр. покажч. - Уклад. : Захарчишин, М. А.; Пахолюк, В. С. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Покажчик присвячений доктору ветеринарних наук, професору, академіку НААН України, Заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки. Покажчик складається з 6 розділів в яких висвітлено основні віхи життя, наукової та науково-педагогічної діяльності. Перелік друкованих праць і документів знайомить з науковим доробком вченого.
Keywords: наукові працівники; Влізло Василь Васильович