Технологія молочних продуктів функціонального призначення: метод. вказ. - Цісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Однією з форм навчального процесу крім аудиторних занять є самостійна робота здобувачів вищої освіти.
Keywords: молоко; технологія молочних продуктів