Обмін речовин та енергії. Фізіологія травлення. Методичні вказівки для лабораторних занять з «Фізіології тварин» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 211 – „Ветеринарна медицина” - Ковальчук, І. І.; Змія, М. М.; Коломієць, І. А.; Головач, П. І. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Методичні вказівки підготовлено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Фізіологія тварин» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 211 – „Ветеринарна медицина”. – Львів : ЛНУВМБ ...
Keywords: фізіологія травлення; травлення; обмін речовин